Endelig apotek


En av de aller første nyheter på denne siden var at «Nå kommer det snart apotek på Fyrstikktorget». Det var i april i år. Vel, vi var i alle fall tidlig ute. Men et apotek har lenge vært et savn på Etterstad. Det er et lite bomiljø her, og vi kan ikke vente å finne alle typer butikker i nærområdet. Men om du må til Husqvarna på Økern for å få motorsag – la gå. Det er greit. Hvis du er i form til å håndtere en, kan du nok ta turen. Men at du må reise byen rundt for å få medisiner når du er syk – det er for galt. Men nå har vi altså fått et apotek på Fyrstikktorget.

I dag ble Norgesapoteket åpnet med kake og kaffe til de oppmøtte. Og det er ikke bare et hvilket som helst apotek vi har fått. I det siste har vi jo sett at det dukker opp apoteker i små avlukker i handlesentrene der det knapt ville vært plass til en kiosk.




Dette er et stort apotek, med fullt utvalg, dessuten helsekost, bandasjistvarer m.m. Så sant Samferdselsetaten greier å holde undergangen åpen i vinter har vi altså tilgang på alt helsen vår krever i nærmiljøet.




Åpningstid:

Mandag til fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 09.00-14.00


Daglig leder med «assistent» på armen i bakgrunnen