Restaurant NEPTUN

Restaurant Neptun

Restaurant Neptun

Restaurant Neptun har eksistert siden skolen åpnet i 1954 – og vi fører tradisjonen videre.

I år har vi åpent onsdag og torsdag fra 1215 – 1445 og vi vil servere Dem en ny 2- eller 3- retters meny hver uke – følg med! Prisene er henholdsvis kr. 79,- og 99,-.

Restauranten er drevet av 4 videregående klasser á 15 elever, hvorav 3 kokkeklasser og 1 servitørklasse, selvfølgelig med overoppsyn av faglærere.

Restaurant Neptun ligger i skolebygget ut mot veien, ved siden av vårt matutsalg, og er en fullt utstyrt restaurant med plass til ca. 80 gjester. Vi har skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Du vil få anledning til å nyte ditt måltid blant hvit- og sortkledde, serviceinnstilte og effektive unge mennesker i en hyggelig atmosfære. Det er lagt til rette for foreldre med barn og barnevogn. Vi har barnestoler, god plass mellom bordene og et lite hyggelig lekehjørne. For de som vil sitte mer uforstyrret, finner vi en fin plass innerst i restaurantdelen.

Restaurant Neptun

I tillegg til å tilby dagens meny på onsdager og torsdager, er det mulighet for firmaer og organisasjoner å leie våre kurs- og konferanselokaler. Møtekapasiteten ligger på ca. 40 peresoner og vi kan tilby pakkepriser med innlagte kaffepauser og lunsj eller middag. Det er også mulig å leie restauranten på kveldene til selskapsarrangement. Vi står selvsagt for mat og drikke til en hyggelig pakkepris. Ring gjerne Leif Erik Sander, som er avdelingsleder på hotell- og næringsmiddelfag.

6. og 7. oktober 2004

Soppsuppe med rotgrønnsaker
krutonger

*

Farsert ørretfilet
Sauterte grønnsaker
Basmatiris
Hvitvinssaus

eller

Fårikål med persillepoteter

*

Epleterte
Vaniljesaus

2-retter kr. 79,00
3-retter kr. 99,00
inkl. traktekaffe/te.

Vi ønsker også å nevne noen spesielle temaer som:
Mortensgås i uke 46
Thanksgiving-middag i uke 48
Julematen i ukene 49, 50 og 51.

Vi serverer også cappuccino og kaffe latte fra vår espressomaskin!

Vi ønsker alle våre gamle og nye gjester velkommen!