EKTV Tekst-TV

EKTV tekst-TV

Er det en stund siden du var innom EKTV infokanal? Hvis du har lett etter en bestemt opplysning, husker du sikkert lang ventetid før din side dukket opp. Og kanskje forsvant den igjen før du rakk å skrive ned telefonnummeret til vaktmesteren eller hva du nå lette etter.

Nå er det meste av innholdet på info-kanalen overført til tekst-tv. Du kan finne informasjon om EKTV, ditt boligselskap, aktiviteter i nærmiljøet og nyheter fra Etterstad.


Tekst-TV er et medium med store begrensninger. Enkel tekst, 24 linjer á 37 tegn. Men den store fordelen er at det er tilgjengelig. Så godt som alle TV-apparater har mulighet for Tekst-TV. En melding som legges ut på Tekst-TV kan – i motsetning til det som står på disse sider – leses av alle på Etterstad.

En annen grunn til å bruke Tekst-TV er at mye av den informasjonen som tidligere har vært på plakater nå kan flyttes dit. Hvis du leter etter et telefonnummer for å spørre styret i boligselskapet om et eller annet går du direkte til boligselskapets Tekst-TV sider. Men sjekk først om du finner svaret der. Kanskje du ikke behøver å ringe i det hele tatt. Det er meningen at det enkelte boligselskap skal kunne redigere sine sider.

Dermed blir det også plass til deg på infokanalen. Har du en brukt barnevogn du vil selge? Leter du etter en ledig garasje du kan leie? Vil du gratulere noen med dagen? Du kan sette inn en plakat på infokanalen. Legg en lapp i postkassen til Etterstadnytt, så gjør vi det for deg.


Postkassen står på garasjen mellom Etterstadsletta 39 og Etterstadsletta 41 (ved telefonkiosken, nær undergangen til Helsfyr T-bane):