LIDL på Etterstad?

Lidl på Etterstad

Som tidligere nevnt er kommunale etaters postjournaler nå tilgjengelig på Internett. Vi har funnet det tryggest å følge med på Plan- og bygningsetatens journal, selv om den er ganske omfangsrik (80 sider sist). Det er jo ofte slik at når en sak kommer til offentlig høring har utbygger og etaten brevvekslet i måneder og år om hva som må til for å få planen godkjent. Slik at det velforeninger og andre mottar langt på vei er utarbeidet av Plan- og bygningsetaten og utbygger i fellesskap. Da skal det mye til for å få stanset planene.

I dagens journal, (vel, journal for 20. desember, lagt ut i dag) fant vi følgende:

Postjournal

Det synes altså som om Lidl har sendt inn et «fullstendig planinitiativ» for Lidl butikk på Etterstadsletta før postjournalene ble lagt ut 1. desember i år. Vi har bedt om innsyn i saken, men det pleier å ta noen dager. I mellomtiden får vi spørre oss: Trenger vi en ny butikk rett ovenfor Prix?

Lidl, Etterstad

Vi har ikke gjort så godt arbeid at det skulle være nødvendig å si det, men bildet er selvfølgelig arrangert. Butikken er LIDL Discountmarkt i Goldberg, Mecklenburg-Vorpommern.