Ny lokalavis

Ny lokalavis (Østbyen)

Vi har vært litt skuffet over avisen Groruddalen i den siste tiden. Etter bydelsreformen virket det som avisen hadde glemt den nedre delen av Groruddalen. Men nå har vi fått forklaringen. En ny avis dukket opp i postkassen. Til å begynne med tenkte vi ikke stort over det, for det er deles jo ut så mange gratisaviser av varierende kvalitet. Men det var liksom noe kjent med hvordan avisen Østbyen så ut:


Likheten er nok ikke tilfeldig. Redaktør er Hjalmar Kielland jr., som også er redaksjonssjef i Groruddalen avis (der Hjalmar Kielland senior er redaktør).

Og avisen er full av lokalstoff, ikke bare fra de mest sentrale deler av Gamle Oslo, men fra Vålerenga, Ensjø, Hovin og Fyrstikktorget. Det er egentlig synd at avisen bare vil komme ut én gang i måneden, men vi ser frem til aprilnummeret.