Boka om Alna

Ny bok om Alna

Torsdag 3. november kl. 19.00 har Alnaelvas venner åpent møte. Karsten Sølve Nilsen skal presentere sin bok «Alna (Loelva)».

Karsten Sølve Nilsen ved Alna

Forlaget skriver i sin presentasjon:
«Som industrielv er nok Alna kommet litt i skyggen av Akerselva, men Kværner, en av Norges største industribedrifter, og flere andre oppstod med vannkraft fra Alna. Forfatteren gir en levende beskrivelse av den allsidige virksomheten langs elva opp igjennom tidene.»


Alna (Loelva)Alna (Loelva)


Men boken er ikke bare en historiebok. Den kan like gjerne brukes som turguide. Med boka i sekken kan du følge Alna helt tilbake til kildene.

Vil du vite mer, så bli med til bibilioteket på Furuset senter, torsdag 3. november. Liker du ikke å komme i siste øyeblikk, så ta T-banen fra Helsfyr kl. 18.33. Men er du kjent på senteret og tar banen 18.48, så er du antagelig på plass før overhead prosjektøren er riktig justert.