Restaurant Neptun åpner! (2)

Neptun åpner igjen

Fra Etterstad Videregående har vi mottatt følgende:

Restaurant Neptun har eksistert siden skolen åpnet i 1954 og vi fører tradisjonen videre i nye lokaler.

Restauranten er drevet av 2 videregående kokkeklasser og 1 servitørklasse, selvfølgelig med tilsyn av faglærere.

Inngangen til vår nye restaurant og skolens delikatesseutsalg ligger noen meter til venstre fra vår «gamle restaurantinngang».

I tillegg til å ha åpen restaurant onsdager og torsdager, er det mulighet for firmaer, organisasjoner og privatpersoner å leie våre kurs- og konferanselokaler. Vi har et nytt auditorium med plass til ca. 100 personer, og kan tilby pakkepriser med innlagte kaffepauser og lunsj hvis det er ønskelig.

Det er dessuten mulig å leie restauranten på kveldene til selskapsarrangement. Vi står selvsagt for mat, drikke og servering.

Vi ønsker Dem velkommen til å ringe Leif Erik Sander som er avdelingsleder for kurs- og selskapsarrangement på telefon 92 02 56 09.

Vi ønsker alle våre gamle og nye gjester velkommen til en ny sesong! I år har vi åpent hver onsdag og torsdag fra 1200-1400. Uke 50 blir siste åpningsuke i 2006, men vi åpner selvsagt igjen etter nyttår 2007.

Menyene vil variere fra uke til uke, og som vanlig har vi ganske sesongbetonet mat. Det settes opp en ny 4-retters meny hver uke, slik at dere kan la dere friste fremover…

Følg med på døren utenfor vår nye restaurant!

Prisene er:

1 – rett     kr. 89,-
2 – retter     kr. 99,-
3 – retter     kr. 110,-
4 – retter     kr. 120,-

Inkludert traktekaffe eller te.


(Bilde fra delikatesseutsalget)