Hasle torg

I fjor omtalte vi det nye handlesenteret med en viss begeistring. Men etterhvert har vi endret mening. Ikke først og fremst fordi det fremdeles ser ut som en byggeplass.

Hasle Torg

Men her om dagen kombinerte vi handling med spasertur, og endte på Hasle Torg. Først avla vi toalettet et besøk. Det ligger avsides til i 2. etasje. Men der var det låst. For å komme inn, må du gå ned igjen, finne de som har nøkkelen, og spørre om å få låne den.

«Kan jeg, vær så snill, få lov å gå og tisse?» Ikke det at vi ikke har spurt om det før. Og Frøken pleide å være grei, hun. Men det er et stadium av livet vi er ferdig med for mange år siden. Og nøden var ikke større enn at om vi droppet kaffekoppen og handlingen så kunne vi dra hjem.

Og vi har jo nok av butikker i nærheten av hjemmene våre, både Prix, Kiwi og Rema. Og i dagen etter skulle vi uansett forbi et annet senter (med 3 t-banelinjer har vi jo tilgang på så mange). Der er det også et skilt på toalettdøren. «Velkommen» står det, rett over kvitteringslisten for alle de som har sjekket at det er rent og pent i løpet av dagen.

«Er det så farlig, da?» Nei, kanskje ikke. Hvis du ikke har spesielle medisinske problemer, er det ikke vanskelig å planlegge handleturen slik at dette ikke er noe problem. Men vi tror at det er bedre å handle på et senter der de liker kundene sine. Der kundene oppleves som problem i stedet for gjester, gir dette seg utslag på så mange områder.