Sanntidsinformasjon (2)

Sanntids informasjon

Sanntidsinformasjonssystemet til Ruter er flott. I stedet for å se på oppslag om når bussen burde ha kommet, gir displayet beskjed om når den kan ventes basert på oppdatert GPS informasjon. Men det er noe vi savner. Ikke bare et skilt ved vår inngang til T-banen (hvis du går inn fra andre siden av Strømsveien får du oversikt over alle T-banene). Det er nok på vei, festene er allerede montert i taket.

Men mange av oss bortskjemte som reiser fra Helsfyr har flere alternativer å velge mellom, og da er det viktig å vite hva som kommer først. Så hva med en tavle som viser alle avgangene? Så kan du regne deg til om f.eks. 58 bussen eller T-banen er raskeste vei til Nydalen akkurat nå.

Her om dagen hadde vi et ærend innom UKE (Utdannings- og kompetansetaten) i Strømsveien 102. Og da fikk vi til vår overraskelse at de allerede har et slikt system i resepsjonen.

SIS

Hvis du ser nærmere etter, så ser du at alle T-baner og busser det neste kvarteret er listet opp. Greit å kaste et blikk på vei ut. Vi får håpe at noe lignende snart blir tilgjengelig for reisende flest.

SIS