Det var en gang.

Det var en gang

En gang hadde vi postkontor! Det lå der styrerommet til Etterstad Vest er i dag. Og en gang for lenge siden hadde vi bank. Andresens Bank hadde en filial i en del av det som er lokalene til Coop Marked i dag.

Og en gang hadde vi telefonkiosk!


Etterstadboere har brukt mange timer her opp gjennom årene. Men nå er det slutt. Det er ikke nok bruk til at Telenor synes det kan forsvares å ha en egen telefonkiosk på Etterstad. De har allerede vært her og hentet telefonkiosken, og kommer forhåpentligvis tilbake og rydder opp.


For dette er ikke bare midlertidig for reparasjon eller utskifting. Vi har spurt, og det er slutt med å stå der og ringe. Nå er det ikke langt til nærmeste telefonkiosk – du behøver bare å gå undergangen til Helsfyr.

Men vemodig er det likevel.