Julemarked ved Etterstad videregående skole

Delikatesser til jul?

Vi har mottatt en pressemeldingen fra ungdomsbedriften Eataway UB på Etterstad videregående:

Atter en gang åpner Etterstad videregående skoles delikatesseutsalg, denne gangen er det Eataway UB som skal sørge for et kontinuerlig og fast tilbud i butikken. Faste tider gjør det enklere for kundene å vite når utsalget faktisk er åpent!



Eataway UB starter årets store julemarked i utsalget, onsdag 12. desember. Her vil det som aldri før avsløres et fantastisk utsalg, med både tradisjonelle og nytenkende produkter. Kun de beste råvarene benyttes, og Eataways` flotte medarbeidere sørger for kvalitet og håndtverksmessig standard. Ikke nok med det, kvalitetsproduktene selges for en brøkdel av det de gjøres i andre bakerier og butikker!

Eataways`hovedsatsning ligger i baker og konditorvarer, i tillegg har bedriften en egen kjøttavdeling som igjennom juleutsalget og resten av skoleåret vil tilby 100 % hjemmelagde kjøttprodukter.



Så om du er på utkikk etter billige produkter laget med kjærlighet og omtenksomhet – Bør du ta turen innom Eataway UB i delikatesseutsalget ved Etterstad videregående skole i løpet av julemarkedet!

ÅPNINGSTIDER:
Onsdag 12. desember 10:00-18:00
Torsdag 13. desember: 10:00 – 15:00
Fredag 14. desember: 10:00-13.30

(Vi kommer forhåpentlligvis tilbake med åpningstider etter juleferien.)