Raymond på Sletta

Arbeiderpartiet på Sletta – 2

Som vi nylig fortalte laget Arbeiderpartiet i dag fest på Sletta.

Raymond Johansen på Etterstad

Mange kom kanskje på grunn av hoppeslottet og de gratis pølsene.

Raymond Johansen på Etterstad

Men de fleste, i hvert fall de som var for gamle til å hoppe så noen så det, hørte på talene. Hovedtaler var Raymond Johansen, som planlegger å bli byrådsleder i høst. Han hadde mye å si om den politikken partiet vil føre. Men vi skal ikke komme inn på det her. Etter å ha hørt noen valgtaler er vi blitt lite opptatt av hva politikere lover å gjøre. Vi er mer opptatt av hva de gjør.

Raymond Johansen på Etterstad

Og på disse sidene er vi mindre opptatt av riks- og kommunepolitikk enn av det som skjer på Etterstad. Dere husker kanskje vår dekning av Stortingsvalget 2005, da vi konsentrerte oss om Norges Kommunistiske Parti og Det Liberale Folkeparti som hadde kandidater fra Etterstad? Når det gjelder Raymond Johansen så er det bare én ting vi synes er interessant å fortelle:

Tidlig på 90-tallet ble det mulig å gå gjennom Helsfyr T-bane for å komme til andre siden av Strømsveien. I utgangspunktet mente Oslo Sporveier at man ikke kunne gå her uten billett. Da fikk Olaug Norlemann møte samferdselsbyråd Raymond Johansen med en delegasjon fra Etterstad vel i 1994.

Raymond Johansen på Etterstad

Under møtet uttrykte han stor forståelse for problemet, og ga alle i delegasjonen følelsen av at han var på vår side. 20 år senere har vi lært at du alltid får den følelsen etter å ha snakket med politikere. Men det betyr ingenting.

Bortsett fra den gangen i 1994. For Raymond Johansen tok opp saken med Oslo Sporveier, og i dag går vi rolig korteste veien til Fyrstikktorget uten å være redd for kontrollører. Vi synes det er viktig at slikt blir husket.