Gode tider for elbiler

Nye ladestasjoner

I 2006 fikk vi en henvendelse fra noen som skulle flytte til Etterstad og lurte på hvor man kunne få ladet en bil. Vi undersøkte, men greide ikke å finne noe sted. Men samme år anla Etterstad Vest de første parkeringsplassene med lading. Det fantes bare én elbil i borettslaget, men styret var så fremsynte at de laget hele 4 plasser.

I 2014 skrev Etterstad vel etter forslag fra Vålen og etterlyste offentlige ladestasjoner på Etterstad. Vi fikk til svar at det var planer om det, og ikke lenge etter kom det 4 plasser i Etterstadsletta.

Ladestasjonene i Arnljot Gellines vei må vi tilstå at vi ikke helt fikk med oss da de kom.

Men nå ser det ut til at Bymiljøetaten jobber på spreng mot et tidspunkt der fossilbiler forsvinner for godt. Det er laget en rekke nye ladeplasser i Etterstadsletta utenfor Etterstad Vest…

og utenfor Coop.