Mikrofestival på Kruttverket

Fredag 15. mars kan du være med på mikrofestivalen «Nye røtter» på Kruttverket. Fra beskrivelsen:

«Nye Røtter! er en mikrofestival og utvidet nabolagsfest på Kruttverket, Etterstad, hvor vi ønsker å utforske hvordan vi kan forebygge og møte en voksende økologisk, klimatisk, og relasjonell krise. Mikrofestivalen ønsker å inspirere til handling gjennom å løfte frem bevisstheten om det lokale og alternativer til vår rådende konsumbaserte kultur.

Hvordan dyrke frem de nye røttene som kan forankre oss i relasjonene til hverandre heller enn til ting og tang? Hvordan skal vi som samfunn leve uten å undergrave vårt eget eksistensgrunnlag, naturen? Hvordan skal vi møte økende sosiale forskjeller og sosio-politisk fragmentering?

For å finne frem til en bedre verden for alle (inkludert mikroorganismer og hamstere) er vi overbevist om at vi må det gøy på veien.
Bli derfor med på en helaften dedikert til spennende tanker og glade rytmer!
Festivalen er initiert av Terje Smedsrud og Wajid Malik.
Gratis og åpent for alle.»