Barnas så- og plantedag ved dyrkeområdet i Etterstadparken

Fra Etterstadparken dyrkegruppe har vi mottatt følgende:

Barnas så- og plantedag er søndag 26. mai fra kl. 13.00.
Opplev en dag med moro og læring for barn i alle aldre!

Vi i Etterstadparken Dyrkegruppe inviterer alle barn, familier og naboer mer generelt til en ettermiddag fylt med spennende aktiviteter og læring om dyrking. Bli med oss den 26. mai for å så og plante grønnsaker og spiselige blomster!

Dette arrangementet henvender seg i særlig grad til barn, for å gi dem en unik mulighet til å lære om viktigheten av å ta vare på naturen og miljøet vårt. Gjennom praktiske aktiviteter som såing og planting, vil barna få direkte erfaringer knyttet til hvor maten kommer fra og hvorfor det er viktig å dyrke spiselige vekster som er gode for mennesker og innsekter.

Ingen erfaring nødvendig – dette er en dag for alle som elsker å grave i jorda og oppdage naturens magi!
Vi gleder oss til å se dere!