Landemerket er på plass

Landemerket som vi skrev om i mars er nå på plass.
Det synes jo godt! Du kan se det fra andre siden av Strømsveien også (til venstre for den grønne bussen). Men reisende som ikke er kjent på veien vil vel fremdeles stille det samme spørsmålet som før: «Hvordan i all verden kommer jeg meg bort dit?»
Det synes fra Etterstad også. Men for å se det så godt bør du nok gjøre som fotografen. (Gå litt inn på plenen og vær 1.90 høy)
Rundt landemerket blir det en «benk». Men uten ryggstø, selvfølgelig. Det er moten blant de som designer utemøbler nå for tiden. De synes benker er penere uten. Antagelig fordi benker med ryggstø tiltrekker seg stygge gamle mennesker. Vakre ungdommer som sitter i lotusstilling på benken er mer dekorative. Men nok om det, du kan lese mer om benker her hvis du vil.


Men vi synes det ser ut som om det blir trangt her. Hvis det faktisk sitter noen på benken blir det da ikke plass til mer enn én reisende i bredden for de som skal til platform F eller G.