En tur til Alunsjøen

Tur langs Alna til Alunsjøen


Du er nå invitert med på en tur fra Etterstad til Lillomarka. Det er altfor mange som ikke kjenner veien. Foreløpig er det mange hull i den sammenhengende turveien vi en dag skal få. Men hvis du klikker på lenken under, tar vi deg med på en tur du sikkert vil få lyst til å kopiere i det virkelige liv.

Vår tur er ennå ikke helt ferdig, noen bilder skal skiftes, og det mangler en del billedtekster. Men prøv like vel. Når du begynner, skifter bildene automatisk. Ved å klikke på «Manuell styring» kan du ta kontrollen selv. Eller du kan bruke dette som pauseknapp. Det er en lenke som bringer deg tilbake til denne siden – «Tilbake til meny». Men foreløpig er det bare et valg på menyen. Etterhvert vil du kunne følge flere av de bekkene som er kilde til Alna, ikke bare til Alunsjøen.

Skriptet for automatisk billedvisning er laget for oss av Nettenter

Tur 1: Fra Etterstad til Alunsjøen