Kollektivtilbudet

Temaside – kollektivtransport Vi er så heldige å ha noe av byens beste kollektivtilbud. I løpet av en halvtime kan du være nesten hvor som helst i byen. Fra kollektivterminalen på Helsfyr går det busser og baner i alle retninger. I tabellen til høyre ser du avgangene mellom kl. 15.00 og 16.00 en vanlig hverdag…

Alnaelvas venner – (2)

Alnaelvas venner, medlemsskriv 7/03 ALNAELVAS VENNER (Tilknyttet Oslo Elveforum) Medlemsskriv 7/2003 oktober 2003/KG Postboks 10 Lindebergåsen 1003 Oslo – Tlf./E-mail: 22 32 45 24 – gulichse@online.no Kjære medlemmer – også denne gang er det fint å kunne starte med å ønske nye medlemmer velkommen!

Bli medlem av Alnaelvas Venner

Bli medlem, Alnaelvas venner Hvis du ønsker å støtte den organisasjonen som jobber for å verne og videreutvikle vår elv som renner langs Etterstad, så kan du fylle ut en postgiroblankett til      Alnaelvas venner      Postboks 6264 Etterstad      0603 OSLO      konto 0539 11 29977      beløp kr….

Fakkeltog for Aker Sykehus

Nå er det nye planer om å beholde sykehuset, men å overføre pasienter fra øvre del av Groruddalen til Lørenskog Samtidig skal pasienter fra Follo behandles på Aker sykehus. Mange frykter at dette er bare er en taktikk på vei mot nedleggelse. I neste omgang vil de fleste pasientene på Aker være fra Follo, og…

Aldri så galt….

Ny gangvei til Vålerenga Vi har hatt mange synspunkter på byggingen av Vålen borettslag i disse sider. Men nå altså en god nyhet. En ny vei er i ferd med å ta form, som – når gjerdene tas ned – blir en snarvei fra Etterstad til Vålerenga.

«Gule tider»?

Prix, Gule tider? Nye åpningstider på Prix. Prix har nå åpent fra 0800-2200 på hverdagene. Og 0900-2000 på lørdager. Dessverre er vi på ingen måte først ute med nyheten. Men, dere får ta skylden selv. Det første dere skal gjøre når dere får se noe sånt er selvfølgelig å sende en mail fra nærmeste datamaskin.