Fremdeles mørkt!

Fremdeles mørkt

For noen dager siden hadde vi et innslag om mørke lykter på gangveien på Etterstad.

Vi tok på oss mye av skylden for at det fremdeles var mørkt. For flere dager etter at vi først la merke til det hadde noen endelig meldt fra. Og når Hafslund fikk melding den 16. mars, tilsa deres garantitid at det skulle ordnes til neste dag.

Mørkt område

Men et par dager senere var det fremdeles mørkt. Så vi sjekket Hafslunds liste over innmeldte feil igjen. Nå sto det plutselig 3 mørke områder på Etterstad. Og garantitiden var nå 23. mars. Men vi slo oss til ro med at selv om strekningen fra T-banen til Etterstadsletta 79 ser ut som ett område for oss, så kan det jo være forskjellige strømkretser og slikt. Sånn at feilen viste seg å være større enn først antatt.

Men så, i dag, tok vi en ny tur på Hafslunds sider. Alle feilmeldinger fra Etterstad er nå borte. Heldigvis lagret vi skjermbildet første gangen, andre gangen gjorde vi dessverre ikke det. Men alt tyder på at Hafslund overholder sine garantitider rett og slett ved å redigere listen.

For feilen er jo overhodet ikke reparert. Det er like mørkt fremdeles. En riktig spennende tur er det. Særlig når du kommer til overgangen mellom bar vei og blank is halvveis til Etterstad sør. Du ser det ikke, men merker det nok når du kommer dit.

Gangvei til Sør

Så forferdelig vanskelig kan det da ikke være å finne feilen? Selv driver vi det ikke lenger enn til å skifte sikringer. Men når vi ser på denne koblingsboksen (eller hva det nå er), så får vi en bestemt følelse av at det ikke er meningen at den skal se slik ut?

Feil funnet?

Åpent brev til Hafslund ved informasjonssjef Morten Schau

  1. Hva betyr egentlig «garanti-dato» på listen over innmeldte lamper?
  2. Hvilke konsekvenser har det for Hafslund hvis ikke garantidatoen overholdes?
  3. Hvorfor strykes mørke områder fra listen uten at noe er reparert?
  4. Sist, men ikke minst: Når får vi tilbake lyset på gangveien vår?