Morgenbuss

Morgenbusser fra Helsfyr

Oslo sporveier har et tilbud for deg som liker (eller er tvunget til) å stå opp tidlig om morgenen. Det er ikke et tilbud det reklameres for, og det står ingen oppslag på holdeplassene. Men rett før kl. 04.45 om morgenen kjører et halvt dusin busser inn på Helsfyrterminalen. Det er busser som skal videre til mange deler av byen:

morgenbuss

112: som 37-bussen med færre stoppesteder til jernbanetorget) deretterNationaltheatret, Skøyen Stasjon, Majorstuen Sagene kirke, Grefsen stasjon
113: til Grefsen stasjon
114: til Tøyen, Nybrua, Torshov og Grefsen stasjon
115: til Fjellhus, Vollaveien, Økern T, Grefsen stasjon
116: til Ryen og Holtet stasjon
117: til Grefsen stasjon, Kjelsås stasjon, Alexander Kiellands plass, Tøyen skole

Disse rutene starter ikke her, men Helsfyr er tydeligvis knutepunktet for de som må skifte morgenbuss. Dette betyr også at det går buss til Helsfyr fra Bjølsen (04.22), Hauketo stasjon (04.09, Karihaugen (04.13), Lofsrud (04.08), Grorud stasjon (03.55), Majorstuen (04.21).

Det som skjer kl. 04.45 gjentar seg 05.30, men ikke nødvendigvis med de samme rutene. Du finner detaljerte ruter på ruter.no.

morgenbuss