Referat fra styremøte 27. oktober 2009

Sak 39/09: Referat fra møtet 29. september.
Vedtak: Godkjent.

Sak 40/09: «Midlertidig barnehage»
Den midlertidige barnehagen får forlenget sin levetid med i hvert fall 3 år. Dermed blir det i flere år liggende to kjempestore barnehager mellom Stang, Etterstadkroken og Etterstad Øst.

Vedtak: Dette er allerede vedtatt og tas til orientering. Men når «midlertidigheten» opphører må vi i hvertfall kreve at det opparbeides til brukbart friområde.

Sak 41/09: Opparbeidelse av friområde
Friluftsetaten opparbeider nå et friområde vis-a-vis Alnafossen kontorpark. P.g.a. fjerning av forurensede masser vil det i en periode bli en del anleggskjøring og mellomlagring av masser nede ved elva.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 42/09: Utbygging ved Etterstadsletta 49
OBOS forretningsbygg har endret sine planer. Det nye forslaget er ikke like ille som det gamle, og tar mer hensyn til omkringliggende bebyggelse. Det blir likevel for stor og dominerende bygning.
Vedtak: Øst behandler saken, og Etterstad Vel støtter deres innspill.

Sak 43/09: Sporveisverkstedet
I forbindelse med reguleringssak i sak 42/09 fremkommer det at det foreligger forslag om å bygge på dette bygget med flere etasjer.
Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 44/9: Parkering
Etterstad Vest har oppdaget at veien gjennom borettslaget likevel ikke er offentlig kjørevei slik det har vært antatt. Det settes opp skilt om privat parkering.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 45/09 Medlemsskap
Vedtak: Nygårdskollen boligaksjeselskap og Lodalen borettslag vil etter bygging av ny gangbro i større grad oppleves som en del av Etterstad (eller riktigere sagt – Etterstad og disse vil bli oppfattet som ett boligområde). Hvis det er interesse åpner vi for medlemsskap for disse neste år.