Referat fra styremøte 1. mars 2011

Til stede: Knud Therkildsen, Vidar Berget, Kari Hogseth, Anna Marie Thams Wulfsberg, Svein Amdal.
Forfall: Turid Monsen, Harald Åsegaard,

Sak 11/11: Referat fra møte 1. februar 2011

Vedtak: Godkjent

Sak 12/11: Grendehus/lokale
Det ble påpekt at i tillegg til forslaget som kom opp sist ville en mulighet være å se på fremtidig disponering av brakkene etter nedlagt midlertidig barnehage. Forøvrig diskusjon av behovet for en realistisk vurdering kostnader knyttet til drift.
Vedtak: Som vedtatt sist – foreløpig avventer vi situasjonen.

Sak 13/11: Nedlagt midlertidig barnehage
Vedtak: Under alle omstendigheter bør vi undersøke hvilke planer som foreligger for fjerning av denne og eventuell opparbeiding av området.

Sak 14/11: Skiløype
Fra Etterstad Vest har vi fått oversendt en henvendelse til borettslagets styre fra en beboer. Den del som naturlig faller inn under velets område er:
Jeg har sett mye barn på ski i området, er det mulig å få en skiløype ut i parken neste vinter? Kanskje med hjelp av byddelen og skiforeningen? Det er også flere barnehager som kunne bruke det (og Vålerenga skole)?

Vedtak: Forslaget støttes. Beboeren oppfordres til å organisere dette, og vi vil gjennom nett og EKTV oppfordre frivillige til å melde seg. Anna Marie kan kontaktes.

Sak 15/11: Innbrudd i boder
Etterstad Vest har hatt 15 innbrudd i boder i februar. Ingen inngangsdører er brutt opp. Også andre boligselskaper har hatt problemer. Under diskusjonen kom det frem at Etterstad Vest, Etterstad Nord, og Vålen har som praksis at slike innbrudd er en sak for den enkelte beboer, både med tanke på opprydning, skifte av lås og anmeldelse.

Vedtak: tatt til orientering.

Sak 16/11: Sommerfesten 2011

Vedtak: Vi søker om støtte til sommerfest innen 6. mars. Planlegging av festen settes opp på dagsorden til møtet 29. mars.

Sak 17/11: Ensjø T-bane
Byggestart for ny Ensjø T-bane er planlagt i år, med avslutning i 2012. Deler av stasjonen vil bli under bakken, og det lages nye platformer.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 18/11: Bolig og Miljø
Etterstad Vest omtales i siste nummer av Bolig og Miljø pga gjenbruk av søppelskur.

Vedtak: Tatt til orientering.