Referat fra styremøte 29. november 2011

Til stede: Knud Therkildsen, Bente Eklund, Anne Marie Thams Wulfsberg, Svein Amdal, Harald Åsegaard, Vidar Berget.

Sak 70/11: Referat fra møte 25. oktober 2011

Vedtak: Godkjent, med følgende rettelse: styremøte 3. januar er feil. (Se forøvrig neste punkt).

Sak 71/11: Møteplan våren 2012

Tirsdag 10. januar
Tirsdag 21. februar
Tirsdag 27. mars
Tirsdag 24. april
Tirsdag 29. mai

Sak 72/11: Ensjø – Hovinbekken

Utbyggen av Ensjø går framover. Det er allerede solgt over 1000 leiligheter. Det klages over at skolene ikke holder tritt med utbyggingen av boliger, noe som har konsekvensenser for alle skolene omkring. Det er planlagt ny skole på Teglverkstomta (bak Hasle senter). I forbindelse med bygging av denne skal Hovinbekken åpnes og det blir en sjø ved siden av skolen.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 73/11: Utbygging i Østensjøveien 17
Planer for Østensjøveien er nå lagt ut til offentlig høring med anbefaling fra Plan- og bygningsetaten. I forbindelse med en tidligere runde ba Etterstad Vel om at utbyggingen ikke måtte gå ut over foreslått gangforbindelse langs Surstoffveien. Dette ser ikke ut til å bli noe problem, og i tillegg er det innregulert gang- og sykkelvei, som en begynnelse på forbindelser paralellt med Østensjøveien i Brynsområdet. Plan- og bygningsetaten ønsker boliger i området, men foreløpig gir ikke området de nødvendige bo-kvaliteter. Det blir derfor bygget kontor i første omgang, men bygget oppføres slik at krav til boliger mht uteområde mm er oppfylt, slik at det senere lett kan bygges om til bolig. Bildet under viser nåværende og planlagt situasjon.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 74/11: Malerhaugveien 34
Også denne utbyggingen er nå anbefalt og lagt ut til offentlig høring.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 75/11: Vaktmestersamarbeid
Knud redegjorde for situasjonen. Noen av selskapene som har samarbeidet om vaktmestertjenester ønsker å trekke seg ut, andre overveier å bli med.

Vedtak: Tatt til orientering.