1. mai (2)

1. mai-arrangemeneter 2013

Tirsdag er det 1. mai. Vi har prøvd å søke litt for å se hva som skjer i vår bydel.

Arbeiderpartiet er tidligst i gang om morgenen, og åpner med frokost kl. 10.00 på Grønland meningshetshus, Grønlandsleiret 41. (Årets tema: Trygg økonomisk styring, apeller ved Marit Nybakk og Jonas Bals).

SV har kaffe, kaker og leker for bana på Rudolf Nilsens plass fra 10.45. Så kommer Arbeiderpartiet i tog fra Grønland med Vålerenga skoles musikkorps, og det blir felles arrangement med appeller og kransnedlegging ved Rudolf Nilsens statue. I følge Arbeiderpartiets hjemmeside sammen med Rødt, men på Rødts side inviteres man til en lommelyktmarsj 24. februar. (Neida, vi skal være de siste til å kritisere at en side ikke alltid er 100% oppdatert.)

Rudolf Nilsen

Og på ettermiddagen spiller Vålerenga janitsjar på Vålerenga vertshus, kl. 16.00

1. mai konsert