Åpen by?

Buss 37 forbi regjeringskvartalet

Vi trodde først det var gode nyheter som sto i Aftenposten i dag:

37bussen

Og hyggelig er det selvfølgelig å bli kvitt det stygge gjerdet. Men når det kommer til et stykke så ser det ikke ut til at det hjelper.

Fremdeles skal 37-bussen sendes ut på merkelige omveier i stedet for å frakte oss dit vi skal. I hvert fall til Ruter går lei. 46-bussen, som også gikk forbi Regjeringskvartalet, har i dag endeholdplass på Majorstua!

37-bussen

Motstanden mot en åpen by har i hvert fall fått en ansikt. Det er en Ole Petter Parnemann i Politidirektoratet som er talsmann for en arbeidsgruppe som ønsker å sperre sentrum for vanlige busspassasjerer. Etterstad vel skrev til Politidirektoratet om saken i april, men har ikke fått svar. Det skal man kanskje ikke forundre seg over, når Aftenposten kan fortelle at også henvendelser fra Oslo kommune blir ignorert av direktoratet!

Men la oss ikke gi opp! Bussholdeplassen vår står der fremdeles og venter på oss. Når fornuften seirer skal vi ta den i bruk igjen.

37-bussen