Referat fra styremøte 30. april 2013

Til stede: Bjørg Bjerknes, Knud Therkildsen, Vidar Berget, Geir Haatveit, Øyvind Lunde Elgstøen, Dag-Egil Bull Sletholt, Anna Marie Thams Wulfsberg

Sak 22/13: Referat fra møte 2. april 2013

Vedtak: Godkjent.

Sak 23/13: Møte med byutviklingskomiteen
I 2010 tok vi initiativ til at velforeningene i Gamle Oslo ba Bydelsutvalget om et lokalt byutviklingsforum for velene og medlemmene i byutviklingskomiteen. Den endelige versjonen av forslaget ble sendt inn i 2011. I februar 2012 fattet Bydelsutvalget et forslag om å prøve å få dette til. Vi purret i juni og oktober 2012. I et brev datert 2. april 2013 ble vi invitert til byutviklingsforum. Komiteens leder var fraværende, og det viste seg at ingen av de andre representantene kjente til saken. Imidlertid var det en svært positiv holdning til samarbeide, og det ble besluttet å holde et nytt møte så snart som mulig.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 24/13: Hovinveien 45

Reguleringssak for området ved rundkjøringen Grenseveien/Hovinveien der det i dag er Shell-stasjon er nå ute til offentlig ettersyn. Det er snakk om å bygge boliger i opptil 8 etasjer.
Hovinveien 45

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 25/13: Årsmøte, Alnaelvas venner.
Årsmøte ble avholdt mandag 29. april. Det sittende styret ble gjenvalgt.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 26/13: Informasjonsmøte om Ensjø
Vi har deltatt på informasjonsmøte. En del av presentasjonene som ligger her ble gjennomgått. Dette omfattet også fremtidig utvikling av «Hovinbyen». Hele området rundt oss er i endring, og Etterstad «flyttes» stadig nærmere byens sentrum.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 27/13: Sommerfest.


Vedtak: Avholdes lørdag 24. august, 15.00-19.00. Alle styrene oppfordres til å finne to personer som kan være med på arbeidet. Det kjøpes inn nye stoler og bord. Vi prøver å få til en dugnad mht rydding av lagerrommet i nr. 19.

Sak 28/13: Ny parsellhage

Vedtak: Vi ser på muligheten for å få til en ny parsellhage i området mellom Etterstad I og rundkjøringen som er utpekt til nytt friområde.