Referat fra styremøte 30. juli 2013

Til stede: Bjørg Bjerknes, Knud Therkildsen, Vidar Berget, Geir Haatveit, Anna Maria Thams Wulfsberg, Øyvind Lunde Elgstøen

Sak 47/13: Referat fra møte 25. juni 2013

Vedtak: Godkjent.

Sak 48/13: Invitasjon fra Etterstad kolonihager
Etterstad vel (og flere av boligselskapene) har mottatt følgende: Vi arrangerer omvisning i Etterstad kolonihager torsdag 8 august kl. 18.
Kom og se våre koselige hytter og parseller, slå av en prat med kolonistene og ta en kaffekopp med oss! Noen av hyttene er åpne for publikum. Gratis!
Oppmøte like innafor porten.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 49/13: Grenseveien 91 – Malerhaugveien 25
Planene for Grenseveien 91 er noe forandret, slik at parkområdet blir større. Mot Grenseveien legges barnehage i et bygg som skal ligne på eksisterende hus i Grønvold Hageby. Mellom dette området og Malerhaugveien er det nye planer om boligblokker i 5 etasjer (Malerhaugveien 25).

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 50/13: Klosterenga park
Det har lenge vært planer om gjenåpning av Hovinbekken gjennom Klosterenga park. (se http://www.etterstad.no/index.php?vis=nyhet640 ). Til nylig virket dette som en udelt positiv nyhet. Ved offentlig kunngjøring av planene viste det seg imidlertid at et forslag om nedhugging av deler av skogen midt i parken til fordel for nye parkeringsplasser er blit lagt inn.
På grunn av høringsfrist har leder og sekretær allerede skrevet en protest. Dette er utenfor vårt område, men en viktig gangforbindelse til sentrum.

Vedtak: Styret tilslutter seg protesten.

Sak 51/13: Alnabruterminalen
Alnaelvas venner har nå fått inn de nødvendige underskrifter for å få saken opp til ny behandling i Oslo bystyre.

Vedtak: Tatt til orientering.

Sak 52/13: Sommerfesten
Oslo Radioorkester kommer. Riding er bestilt. Det jobbes med evt. gjøglere. Plakater må lages – ideell tid antagelig 2 uker før festen. Børre stiller med grill.

Vedtak: Vi kjøper inn stoler og bord (Vidar). Vi kontakter trykkeri om plakater (Anna Maria). Vi spør om seniorforeningen vil steke vafler (Vidar). Vi ber 1. Vålerenga og å arrangere steking av pinnebrød. (Vidar). Sommerfestmøte avholdes mandag 19. august kl. 18.30

Sak 53/13: Årsmøte

Vedtak: Årsmøte avholdes tirsdag 24. september. Dette kunngjøres så snart som mulig. Sakspapirer foreligger til neste styremøte, som avholdes mandag 2. september kl. 18.30.