Referat fra styremøte 9. august 2016

Til stede: Knud Therkildsen, Vidar Berget, Anna Marie Thams Wulfsberg, Kari Hogseth, Annette Schjerven Kristiansen, Liv-Kari Nylænd, Johnny Gimmestad.

Sak 51/16: Referat fra styremøte 31. mai 2016

Vedtak: Godkjent

Sak 52/16: Biskop Jens Nilssøns vei 5
Den 12. mai avslo Plan- og bygningsetaten å fremme forslaget. Det ble så avholdt et møte 30. mai mellom utbygger og etaten. Utbygger ba om å få referat fra møtet 13. juni, men det foreligger fremdeles ikke noe referat på saksinnsyn. Det fremgår av annen korrespondanse at møtet endte med at forslaget likevel skal legges ut til offentlig ettersyn. Plan- og bygningsetaten anbefaler imidlertid ikke forslaget, så det er en god mulighet for at det ikke blir vedtatt. Vest kommer til å uttale seg mot byggeplanene.
Vedtak: Etterstad vel protester mot utbyggingen – hovedvekt på trafikkløsning og skolevei.

Sak 53/16: Serverings- og skjenketider i Gamle Oslo
Bydelen har sendt ut et forslag på høring. Det dreier seg om egne bestemmelser for Barcode området, med lenger åpningstid.

Vedtak: Vi tar ikke stilling til selve forslaget, men gir uttrykk for at vi setter pris på at vel blir spurt i slike saker.

Sak 54/16: Skolevei – Brynseng skole

Øst arbeider med en skisse for bedre løsning langs Etterstadkroken.
Vedtak: Vi satser på torsdag 27. oktober som dag for åpent møte om skolevei, og inviter de aktuelle etater. Info om møte sirkuleres bl.a. via FAU, aksjonsgruppe mm.

Sak 55/16: Lekeplass – uteområder

Vedtak: Forslagsstillere for scene-løsning inviteres til neste møte (30. august)

Sak 56/16: Sommerfest

Det var få (én ny) som kom på møte for frivillige før sommerferien.
Vedtak: Vi minner lagene på å stille med folk. Anna Maria lager plakat. Annette hjelper Anna Maria med forberedelser.

Sak 57/16: Volleyballbane og trafikk

Etter nærmere vurdering ser vi ikke lenger dette som et problem. Ballen som brukes er for lett til å gjøre vesentlig skade, og spillet er ikke for småbarn, slik at brukerne er i stand til å passe seg selv i trafikken.

Vedtak: Tatt til orientering.