Enda bedre busstilbud på Etterstad!

Bedre busstilbud på Etterstad

Er det virkelig mulig? Vi har jo allerede så godt tilbud med offentlig transport som man kan få uten å flytte inn i vaktmesterleilighet på Bussterminalen. Joda, Ruter har tenkt ut noen forbedringer for oss:

Busser

Det gjelder bl.a. rutetider om natten:
Til nå har 37-bussen bare hatt halvtimes rute i helgen, mens det har vært timesrute det meste av natten på hverdagene. Fra 8. oktober skal vi få halvtimesruter også på hverdager.

21 bussen har rett og slett stått i mange timer hver natt, enten det er hverdag eller helg. Nå skal den begynne å gå hver time i helgen.

En annen god nyhet er at 37-bussen skal få ny holdeplass. Den skal stoppe ved Hammersborggata. Vi skulle ønske Ruter hadde vært litt mer presise her, det er to holdeplasser som heter det i dag. Men uansett vil det være en forbedring i forhold til å kjøre uten stans fra Jernbanetorget til Arne Garborgs plass. Ikke minst for de som skal i motsatt retning, som da kan gå av i Hammersborggata i rushtrafikken, og gå i forveien til Jernbanetorget.

(På den annen side er holdeplassen en dårlig nyhet: Det betyr vel at Ruter har gitt opp å vente på at regjeringen skal slutte med å late som om det er viktig for rikets sikkerhet å nekte rutebusser å kjøre forbi det som faktisk bare er en byggeplass!)