Referat fra styremøte 31. oktober 2017

Til stede: Liv-Kari Nylænd, Anette Schjerven Kristiansen, Tor Midtskog, Knud Therkildsen, Johnny Gimmestad, Marit Løken, Vidar Berget

Sak 58/17: Referat fra styremøte 29. august 2017

Vedtak: Godkjent, med følgende tilføyelse: Det ble vedtatt at 25. august 2018 er dato for neste sommerfest.

Sak 59/17: Arnljot Gellines vei 3
Etter innvendinger fra Plan- og bygningsetaten fremmes det nå to alternativer. Alternativ 2 ligner mest på det opprinnelige forslaget, med høybygg mot Eitillstad. Alternativ 1 innebærer påbygg på den nyeste delen av fabrikken, til tilnærmelsesvis samme høyde som bygningene mot Enebakkveien.

Vedtak: Alternativ 1 er klart å foretrekke.

Sak 60/17: Etterstadsletta 2
Plan- og bygningsetaten har gitt en midlertidig dispensasjon for formål (friområde) i 3 år, slik at dette kan brukes til parkering av busser.

Vedtak: En ytterligere utsettelse av opparbeidelse av friområdet er uakseptabelt. Vi anker saken til fylkesmannen.

Sak 61/17: Beboerparkering
Det innføres beboerparkering på Etterstadsletta, Biskop Jens Nilssøns gate, og Etterstadkroken. Det er satt opp betalingsautomater for besøkende 6 steder. For gjester blir betalingen 25 kr. timen eller maksimum 129 for fra 5 timer til 1 døgn. Foreløpig er det ikke kommet noen skilt eller automater i Arnljot Gellines vei. Det kommer til å koste kr. 3000,- for beboerparkeringskort. Forutsetningen er at kjøretøy er registrert på person med adresse her i folkeregisteret.

Vedtak: Ordningen kan være både en fordel og en ulempe avhengig av parkeringsforholdene i det enkelte boligselskap. Det antas at det vil bli mindre bruk av Etterstadsletta som «innfartsparkering».