Farvel til bokhandelen

Husker du at det var Vinmonopol på Fyrstikktorget en gang? Men senterledelsens grådighet jaget Vinmonpolet til Alnabru (eller slik oppfattet vi det i hvert fall i 2004.

Så flyttet bokhandelen inn. Den hadde riktignok vært på Fyrstikktorget før, men i et lite og trangt lokale. Vi var glade over å kunne bringe denne nyheten i 2005. Men nå er det slutt. Bokhandelen har flyttet.


Igjen er det en mindre butikk fra Fyrstikktorget som flytter inn, nemlig Bedtime. Det er sikkert en fin butikk det, men det er en god nyhet for de som kjøper senger oftere enn de kjøper bøker og skrivesaker. Ikke så mye for oss andre. (Men vi skal ikke sutre. 10 minutter med offentlig transport fra Helsfyr har du så mange bokhandler at du antagelig må til London hvis utvalget ikke er bra nok.)


Hvem som flytter inn i lokalene til Bedtime vet vi ikke ennå. Det står faktisk til leie, så hvis du har planer om å starte forretning er muligheten der.