Farvel til postkontoret

En gang lå vårt lokale postkontor i Etterstad Vest. Det som i dag er styrerom var den gang postkontor. Den gangen hadde vi egen bankfilial også (i Etterstadsletta 3)

Det gamle postkontoret

Men nå har vi i mange år hatt postkontoret vårt på Fyrstikktorget. Vi har jo visst at mange postkontor legges ned, men trodde statusen som «Bedriftssenter» tilsa at vårt skulle få leve.

Men nå er det slutt. Fra 14. juni (ja, gammel nyhet, vi vet) er postkontoret stengt.

Posten, Fyrstikktorget

Pakker og slikt som du tidligere hentet her, får du nå på Rema 1000 Etterstad. Og postboksene flyttes til Coop, når Prix gjenoppstår som Extra 19. august. Ellers er det jo satt opp pakkebokser over alt for pakker du ikke behøver å betale eller kvittere for.

Men det er jo ikke sikkert det er der du får pakkene dine. Privatiseringens velsignelser har ført til at en mengde forskjellige selskaper leverer pakker til egne utleveringssteder. Vi har hentet pakke både på KamPen og i Gamlebyen. For ikke å snakke om den absolutte favoritten: DHLs utlevering i Rose Blomsterbutikk i Kværnerbyen. Men folk som ikke er like opptatt av natur vil kanskje synes det er sært å måtte gå på hengebro gjennom det som faktisk omtales som urskog for å få pakken sin.