Oppgraderte uteområder i Etterstad Øst

Etterstad Øst skal få bedre uteområder.


Det er en omfattende plan, med nye avfallsbrønner, kjøkkenhage, grillplass, bod med plass til elektriske lastesykler, etc. Under ser vi blokkene langs Etterstadkroken. I dette formatet ser man vel bare at det er grønt.


Men hvis vi ser litt på detaljene, så skal det komme en kjøkkenhage, med bord, benker og kjøkkenhage mellom nr. 50 og Etterstadsletta. Og mulighet for hengekøyer mellom trærne, står det. Men dette er så vidt vi vet trær som ikke står der ennå, så vi må kanskje vente litt før de er store nok.

Lenger inn finner vi en Pergola med bord og benker, og grillplass.

Og for de med store el-sykler er Etterstad Øst stedet å bo. Det kommer i første omgang to sykkelboder med plass til lastesykler, og er satt av plass til flere.

Arbeidet er i gang. Hvis vi ikke tar feil, er det en pergola som her reises mellom Etterstadsletta 50 og 52.

Og her kommer det visst både pergola og sykkelgarasje: