Broen er tilbake

Ekstremværet Hans tok med seg broen over Alna nedenfor Kruttverket. Heldigvis er det nå også andre veier vi kan ta for å komme ned i Svartdalen, men for mange er jo dette den korteste veien. Først prøvde naturen tydeligvis å rydde opp etter seg ved å lage sin egen bro:

Men for de som syntes det var for vanskelig, har nå Bymiljøetaten fått på plass en helt ny bro:

Det som gjenstår etter uværet er å få orden på turvei E4, altså den som går fra Svartdalen til Østensjø. Den var jo stengt i 2009 også, på grunn av ras. Når du kommer opp til idrettsplassen ved Eirik Raudes vei står det en sperring:

Det er bare et par meter med sperring, og det står «Ferdsel på eget ansvar», ikke «Adgang strengt forbudt». Vi gikk derfor stien oppover bakken. Men så kom vi til gangbroen:

Vi har vært der før, og da var det i hvert fall ingen utforbakke den veien! Da er det nok tryggest å snu der! Vi får håpe at det ikke er lenge før Bymiljøetaten har fått reparert denne også.