Kollektivt internett

Ny Get-avtale og kollektivt internett

Det har gått ut informasjon om at alle andelseiere i boligselskaper tilknyttet Etterstad Kabel-TV får kollektivt internett fra 1. mai. Men foreløpig har ingenting skjedd. Hva er det som foregår?

Det er meningen at bredbåndsmodem skal deles ut sammen med Get box Mikro, den nye dekoderen. Get box Mikro er fremtidens løsning. Og da mener vi ikke «ny», «moderne», eller noe slikt. Vi mener bokstavelig talt fremtidens. Den er ikke ferdig ennå. Og med ny teknologi kommer det av og til overraskelser – og forsinkelser.

Dermed er Get box Mikro forskjøvet enda litt lenger inn i fremtiden.


Fremtidens løsning


Men hva skjer med kollektivt internett? Svaret kommer an på hva din situasjon er i dag. Hvis du ikke har internett fra Get, har du to muligheter. Du venter til utleveringen av Get box Mikro og bredbåndsmodem begynner, eller du tar en tur til Get i Maridalsveien 323 for å hente bredbåndsmodemet nå.

Du som allerede har bredbånd fra Get, har kanskje reagert på at regningen i mai var den samme, selv om du ble lovet rabatt. Rabatten kommer, men det tar litt tid å endre fakturasystemet. Prisen på faktura blir justert fra (mest sannsynlig) juli, og du vil samtidig få fradrag for det du har betalt for mye fra 1. mai.

Prisen blir redusert med kr. 130,- pr måned.

Bredbåndsprisene blir slik:

Abonnement Mbps ned/opp Pris pr mnd Veiledende pris
Kollektiv basis 1/1 Inkludert*
XS 2 2/1 119,- 259,-
S 10 10/2 229,- 359,-
M 30 30/5 349,- 479,-
L 70 70/5 449,- 579,-
XL 120 120/10 769,- 899,-
XXL 200 200/10 2329,- 2459,-

*»Inkludert» betyr at dette dekkes av din husleie, akkurat som det som betales for leveranse av TV-signaler.

Hvis du i dag har XS2 og synes at dette er mer enn raskt nok, kan det være en mulighet å vurdere å gå ned til halv hastighet. Dermed sparer du kr. 119,- i forhold til ny pris, og 259,- i forhold til det du betaler i dag. Men hvis dette virker fristende har du nok både stor tålmodighet og en minimal bruk av internett.

Har du i dag internett fra en annen leverandør, så kan det være verdt bryet å sjekke hva du betaler nå i forhold til de nye prisene.