Bakeri på Helsfyr

Vi savner vel alle Vitamintorget. Både velet og mange beboere protesterte da vi hørte at leien var øket slik at de ikke kunne fortsette. Litt rart at Sporveien ikke tok bedre vare på det som vel må ha vært den eneste matvarebutikken i Oslo som absolutt ingen kjørte bil til.

Men ingen ønsker heller å se et lukket lokale med gjenklistrede vinduer stå tomt. I løpet av de siste par dagene har det skjedd mye. Først ble den gamle fasaden revet.

Så kom det ny fasade på plass.

Og det lages nye dører og vinduer:

Det kommer et bakeri her. En stund var det snakk om Backstube, men de trakk seg. I stedet er det kjeden Bake Me Up som kommer. De har en profil som ligner ganske mye på Backstube, med tilsvarende lave priser. De som vil ha et preview kan ta T-banen til Løren stasjon, der de har en filial like ved inngangen.