Festival på kruttverket

Selve festivalen kommer senere, vi har nå fått en invitasjon til forberedelser til festivalen. Men forberedelsene kommer med gratis kaffe og vaffel!

Fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo har vi mottatt følgende:

Våre førsteårsstudenter har arrangert nabolagsfestival på Kruttverket i 2021 og 2022.
Vi starter planlegging av årets Nabolagsfestival på Kruttverket allerede neste uke. Festivalprosjektet er en introduksjon til tjenestedesign og opplevelse, og innsikt og brukerorientering er viktige aspekter.

I den forbindelse trenger studentene å snakke med folk som er engasjert i området.Er det noen hos dere som har lyst/anledning til å komme på Kruttverket førstkommende onsdag fra ca. Kl. 12.30, og snakke med studentene våre i ca 20 min? Studentene trenger erfaring i hvordan de skal snakke med folk/intervjue.

Det blir en uformell prat, og vi serverer gratis vafler og kaffe. Velkommen til Kruttverket café. Hvis man er interessert i å være med, er det fint om man sender en sms til oss på forhånd for å si ca når man kommer. Telefon til Aleksandra Fischer: 48603064

Under er bilder fra tidligere festival: