«Landemerket» er borte.

I mars 2019 kunne vi fortelle om et planlagt landemerket på Helsfyrterminalen, med skilt (opptil 6 meter høye) som skulle fortelle at her var det kollektivtrafikk. Og for snart fire år siden var landemerket på plass, med en merkelig benk som ikke var til å sitte på.

Begge gangene var vi tvilende til at det skulle være plass til dette på et av de travleste punktene på terminalen. Og nå ser det ut til at Sporveien har kommet til det samme.

Først forsvant benken
og nå er hele landemerket tatt ned og kjørt vekk.

Grunnen til at det skjer akkurat nå er selvfølgelig arbeidene som foregår på T-banen. Fra torsdag 18. til mandag 29. mai er nemlig Helsfyr endestasjon for alle T-banelinjene. Alle som skal videre må ut og skifte til buss for T-bane her.

Det er bare 11 dager, men det er bare linje 4 som begynner å kjøre normalt fra 30. mai. T-bane til Mortensrud eller Ellingsrudåsen går ikke før 3. september! Så vær forberedt på kaos når du skal ta buss i neste uke.